Therapie voor partners

  1. Home
  2. Therapieën
  3. Therapie voor partners

In een vertrouwde (partner)relaties wil je graag samen met elkaar delen, wat veilig aanvoelt. Als je niet lekker in je vel zit of er gebeurt iets wat je lastig vind te bespreken met je partner, en je weet niet wat precies het is of het is te moeilijk om daar openhartig over te praten…..kan er in de relatie vertrouwen verloren gaan en kan je uit elkaar groeien.

Als er iets mis is met je auto ga je naar de garage, omdat je de auto nodig hebt, je kunt hem niet missen. Hoe doe je dat dan als het mis gaat of dreigt te gaan in je relatie? Wat als je dierbaarste liefde, je maatje, -je alles- je niet meer begrijpt of ziet staan? Of misschien zoek je nog steeds naar ‘die’ liefde binnen jullie relatie?

Hoe waardevol is het om samen te onderzoeken, zonder vooroordelen, hoe dat werkt en welke oorzaak-gevolg relaties daaraan ten grondslag liggen? Expressie kent meerdere manieren van aanpak voor relatietherapieën. De start zal net als bij ouders, aan de hand van een genogram gaan, samen ontdekken waar de oorsprong ligt van posities, patronen, gedragingen en verwachtingen.

Relatietherapieën kunnen volgens EFT richtlijnen opgezet worden.
Klik hier voor meer info over Emotional Focused Therapy.

 

 

Vragen? Direct Contact?

Je kan ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.30u en 17.00u bereiken op telefoonnummer 06 2486 6754.
Krijg je de voicmail? Spreek dan je boodschap in dan bellen wij je terug.

Wil je liever gebeld worden vul dan het contactformulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.
Mailen kan natuurlijk ook: info@expressietherapie.nl