Therapie bij echtscheiding

  1. Home
  2. Therapieën
  3. Therapie bij echtscheiding

Als je denkt te willen scheiden of je bent (net) gescheiden, doet dit veel binnen het hele gezin en zelfs ver daar buiten.

Als de scheiding nog recent is, is het belangrijk als ouders duidelijk eenduidig naar de kinderen te zijn in wat er gaat veranderen en hoe en wat dit betekent voor hen en voor jullie als ouders. Als ouder blijf je ex-partner, gek genoeg staan we er niet bij stil, maar scheiden is ook een vorm van rouw, loskomen van iets wat er niet meer is, van de andere ex-partner… en tegelijkertijd is het de bedoeling dat jullie samen de kinderen blijven opvoeden.. maar hoe doe je dat als er teveel spanningen blijven bestaan en er wantrouwen heerst? Dan blijkt in de praktijk in veel gevallen best ingewikkeld te zijn…

Expressie kent meerdere manieren om kinderen als ouders hierin verder te helpen. Natuurlijk kan Expressie ook helpen bij ex-partners waar geen kinderen bij betrokken zijn.

Met als uitgangspunt dat er met meer kennis, wederzijdse inzet positief over elkaar (weer) gedacht en gehandeld wordt met (meer) vertrouwen vanuit het verleden, de toekomst in!

Lees meer over de SCHIP-aanpak en kinderen uit de knel.

Vragen? Direct Contact?

Je kan ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.30u en 17.00u bereiken op telefoonnummer 06 2486 6754.
Krijg je de voicmail? Spreek dan je boodschap in dan bellen wij je terug.

Wil je liever gebeld worden vul dan het contactformulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.
Mailen kan natuurlijk ook: info@expressietherapie.nl