Therapieën

  1. Home
  2. Therapieën

Expressie biedt therapieën voor kinderen, jongeren, partners, ouders en gezinnen. Ook voor therapieën bij echtscheiding en trauma kan je bij ons terecht.

Lees meer over de therapie op de pagina van de therapie via het menu hierboven of de buttons onderaan de pagina.

Afronden en Nazorg

Iedere therapie wordt afgerond na een eindevaluatie.

Nazorg

Indien er behoefte is, kan er nazorg ingezet worden, om na te gaan of wat er behaald is, jou/jullie daar nog steeds toe in staat zijn dit verder vorm te geven en of het nog steeds merkbaar en voelbaar aanwezig is in de thuissituatie, school en/of werksituatie. In de meeste gevallen betekent dit dat er 1-3 afspraken daarvoor ingepland worden en blijkt dit voldoende te zijn.

Voor wie?

Systeemspecialistische therapieën kun je als individu, als gezin, als partners of in een groep krijgen en richt zich op alle leeftijden.
Expressie biedt zorg bij vragen over opvoeding, relaties, zorgen over externaliserend als internaliserend gedrag (boos tot teruggetrokken), zorgen over psychische en/of psychiatrische klachten, relatieproblemen, ASS, AD(H)D, echtscheiding, (faal)angst, moeite emoties te voelen en/of uiting aan te geven, burn-out of overspannen zijn, onrust in de thuissituatie, conflicten en andere spanningen.

Vragen? Direct Contact?

Je kan ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.30u en 17.00u bereiken op telefoonnummer 06 2486 6754.
Krijg je de voicmail? Spreek dan je boodschap in dan bellen wij je terug.

Wil je liever gebeld worden vul dan het contactformulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.
Mailen kan natuurlijk ook: info@expressietherapie.nl