Therapie voor jongeren

  1. Home
  2. Therapieën
  3. Therapie voor jongeren

Het is belangrijk dat je in vertrouwen kan vertellen en uiten wat je dwars zit, wat je meemaakt op school of thuis en waar je zorgen over maakt. Soms is het fijn als je ouders erbij aanwezig zijn en het samen te doen, maar soms prettig als je even alleen mag komen. Je kan en mag hierover praten, dit kunnen we ook combineren met een activiteit of oefening, waardoor je vraag, je ervaringen en herinneringen ook via het doen geuit kunnen worden. Dit helpt om moeilijke, nare situaties eerder te uiten en na te gaan wat jij er zelf mee wil en samen gaan we na hoe je dit kan verwerken, wat past bij jou.

Doen = met hout werken, buiten lopen, tekenen, schilderen, met klei of ander materiaal iets maken, gooien, schreeuwen, durven staan voor wie je wil zijn of juist fluisteren….

Ook zal met je besproken worden of en hoe we dit met je ouders/verzorgers kunnen delen, je zus of broer, vriend of vriendin, zodat zij jou ook hierin (weer) meer leren begrijpen en kunnen ondersteunen. Wat er precies gedeeld wordt en wanneer bepaal jij.

Er kunnen naast de individuele therapieën ook gezinsafspraken gemaakt worden, net wat nodig is op dat moment. Maar ook dat wordt altijd met jou overlegd.

Vragen? Direct Contact?

Je kan ons van maandag t/m vrijdag tussen 8.30u en 17.00u bereiken op telefoonnummer 06 2486 6754.
Krijg je de voicmail? Spreek dan je boodschap in dan bellen wij je terug.

Wil je liever gebeld worden vul dan het contactformulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.
Mailen kan natuurlijk ook: info@expressietherapie.nl