Over ons

Judith Peters

Judith Peters – getrouwd, moeder van 4 dochters en gepassioneerd vaktherapeut en systeemspecialist! Ik ben in 2001 afgestudeerd als creatief therapeut beeldend aan de Hogeschool van Utrecht. Voor, tijdens en na mijn studie heb ik met veel enthousiasme gewerkt in diverse instellingen, scholen voor (speciaal) onderwijs, opvangcentra en therapiecentra voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens deze periode ontwikkelde ik een grote voorliefde om te werken met een brede doelgroep: kinderen en volwassenen. Vanuit mijn visie dat ieder mens uniek is en deel uit maakt van een systeem, heb ik in 2006 Expressie opgericht. Hier werk ik met hart en ziel om kinderen, volwassenen en gezinnen verder te helpen. Door ervaringsgerichte therapie hoop ik mensen een verbinding te laten vinden tussen hun hoofd (ratio) en hart (gevoelens). Dit doe ik op een down to earth manier, zonder vaagheid en zweverig te zijn. Sinds maart 2016 ben ik afgestudeerd als systeemspecialist, waardoor ik mijn begeleiding en therapie op het gebied van relaties nog meer diepgang heb kunnen geven!

Sandra Kruiger- Beuving

Sandra Kruiger-Beuving – getrouwd, moeder van een prachtige dochter, geboren en getogen in Dronten. Ik ben in 2010 afgestudeerd als beeldend vaktherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn opleiding heb ik met veel plezier gewerkt binnen de gehandicaptenzorg, het speciaal onderwijs en de psychiatrie. In 2015 was ik klaar voor een volgende uitdaging en ben ik gaan werken bij Expressie. Hier heb ik het ondersteunen van kinderen en gezinnen tot mijn missie gemaakt. Ik vind het mooi om hen inzicht te geven in hun eigen handelen, voelen en denken door middel van beeldend materiaal. Naast mijn werk bij Expressie, werk ik sinds begin 2019 met veel plezier bij Karakter.

Hoewel Expressie een zelfstandige praktijk is, werken wij graag samen met andere partners in de zorg. Zo hebben wij onder andere nauw contact met Jeugd- en Gezinsteams en maken wij deel uit van Therapeuten Collectief Flevoland. We zijn ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft en dat deze door samenwerking benut worden.