Groene Velden Dagen!

Groene Velden Dagen!

Wij hebben op 18 en 19 mei open dagen! Komt u gezellig bij ons langs?

De natuur in!

Het mooie weer komt er weer aan! Genieten van de zon, lekker buiten zijn en geregeld een frisse neus halen: het kan weer. Het heerlijke weer van de afgelopen tijd heeft ons aan het denken gezet: moeten we altijd binnen blijven tijdens onze therapiesessies? We waren er al snel uit: nee! Daarom nu nieuw bij Expressie: de natuur in! Lekker buiten wandelen, tuinieren, of ‘gewoon’ in het zonnetje buiten zitten: het kan allemaal. Laat u het ons weten als u met ons een frisse neus wilt halen? Tot snel!

Nieuwe praktijkruimte, nieuwe website, nieuwe start!

Begin 2019 is onze gloednieuwe praktijkruimte geopend. Tijd voor een grondige opfris- en updatebeurt in de gehele praktijk: een nieuwe praktijkruimte, een nieuwe website, een nieuwe start!

Onze nieuwe praktijkruimte is gevestigd aan de Groene Velden 4 in Lelystad. Het pand is van alle gemakken voorzien. Er is flink wat ruimte gecreƫerd, wat een luxe! Er is genoeg ruimte om te bewegen en om een grote voorraad kwasten, verf, klei en andere materialen te stallen. Heerlijk!

De nieuwe locatie biedt naast extra ruimte binnen, ook veel ruimte buiten. Benieuwd hoe dit benut gaat worden? Hou de website in de gaten!