Aanbod


Hoe zorg ik ervoor dat het weer gezellig wordt thuis? Wat kan ik doen om weer gelukkig te zijn? Hoe ga ik om met mijn puber? Welke afspraken kan ik met mijn zoon/dochter maken over social media? Mijn hoogbegaafde kind loopt vast, wat nu? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik mij minder stoor aan mijn collega? Ik loop vast in mijn werk, welke stappen kan ik nemen?

Expressie biedt ervaringsgerichte begeleiding en therapie voor individu, relatie en gezin. Kenmerkend voor de ondersteuning, is de laagdrempelige, systemische aanpak. Geen mens staat namelijk op zichzelf. Iedereen maakt deel uit van groepen met samenhang. Expressie erkent dit en ziet dit als een kans om verandering aan te brengen. U kunt bij ons terecht wanneer er sprake is van vragen omtrent onder andere opvoeding, (conflictueuze) relaties, identiteit, blokkades, verslaving, (faal)angst, onrust, boosheid, verdriet, depressie, trauma of verlies.

Bij Expressie werken we vraag gestuurd. Wij bieden een luisterend oor en zoeken met u naar wat nodig is om uw vragen te beantwoorden. Uniek aan onze werkwijze is dat hierbij niet alleen het praten, maar ook het doen en ervaren centraal staan. Hiervoor maken wij gebruik van beeldend materiaal, lichaamsgerichte oefeningen of activiteiten in de buitenlucht. De ervaringen die u opdoet, leiden tot nieuwe inzichten en vaardigheden voor u en uw omgeving, welke praktisch toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

Klik hier voor manieren om contact met ons op te nemen, als u meer informatie wilt over ons aanbod.

Klik hier voor meer informatie specifiek over de gezins- en relatietherapie├źn die wij bieden.

Expressie ervaringsgerichte therapie - schaal met verf, beeldend